ecoparkefter1_1111_1.jpg

Rådgivende Ingeniører Aarhus

Rådgivende ingeniør Aarhus

Henry Berthelsen er din rådgivende ingeniør i Aarhus. Vi har 50 års erfaring inden for branchen og har opnået stort kendskab og bred viden om ingeniørfaget.

Med 50 år som rådgivende ingeniør i Aarhus, har der i årenes løb været mange projekter af forskellig karakter inden for virksomhedens døre. Som rådgivende ingeniør synes vi, at det er en fornøjelse at arbejde med forskellige projekter. Vi elsker at blive udfordret og få vores horisont udvidet. Derfor kan du være sikker på, at vi går ind i projektet med stor nysgerrighed og interesse i at løse projektet på bedst tænkelige måde.

Vælg det rette ingeniørfirma

Når du skal i gang med et boligprojekt, er det vigtigt, at du vælger det rette rådgivende ingeniørfirma. I Danmark har vi et hav af ingeniørfirmaer, der alle har hver deres spidskompetencer. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvilke spidskompetencer du har brug for.

Hos Henry Berthelsen tilbyder vi rådgivning inden for alt i bygge- og anlægsbranchen. Uanset om der er tale om nyt boligbyggeri eller opførelse af et nyt idrætsanlæg, er det vigtigt at have rådgivende ingeniører ind over projektet. Med en ingeniør er du sikret, at arbejdet opnår den kvalitet og sikkerhed, der er nødvendig, for at projektet opfylder alle lovkrav.

Tillid og solid rådgivning

Som rådgivende ingeniørfirma i Aarhus er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til det arbejde, vi udfører. Vi ved, at ingeniørarbejde tit bliver forbundet med svært teknisk arbejde, som ofte ikke giver meget mening for personer, der ikke er uddannet inden for ingeniørfaget. Derfor lægger vi vægt på, at vores kunder får en stor forståelse for vores arbejde, og hvad vi udfører på deres projekt. For at vores kunder kan få en forståelse for vores arbejde, gør vi alt, hvad vi kan for at rådgive vores kunder på den bedste måde.

Bred erfaring

Hos Henry Berthelsen udfører vi både projekter for offentlige og private bygherrer i hele landet, og vi er altid åbne over for nye udfordrende opgaver. De mange år i branchen har betydet, at vi har set og prøvet meget i forbindelse med vores projekter inden for byggeri- og anlægsområdet.

Vi mener, at det fascinerende ved projekter er, at mennesker skaber relationer til bygninger og idrætsanlæg. En fodboldbane er ikke bare et stykke græs, hvor fritiden bliver brugt på sjov og leg. Mange har et helt bestemt forhold til fodboldbanen, der ligger i den lokale by, da de har haft mange gode øjeblikke på lige netop den bane. Det skaber gode minder og historier, der vil blive husket og fortalt videre gang på gang. Hvis fodboldbanen vedligeholdes regelmæssigt, bliver der i de kommende år skabt nye gode og værdifulde øjeblikke. Det samme gør sig gældende for institutions- og skolebyggeri. Alle husker et eller andet fra den børnehave og skole, som var en del af deres opvækst. Henry Berthelsen ønsker at være med til at skabe rammerne for disse minder. Derfor er vi et rådgivende ingeniørfirma i Aarhus, der har fokus på de gode resultater og værdier.

Skal vi udarbejde dit næste projekt sammen med dig? Du kan kontakte os på tlf. 86 14 09 55 eller e-mail info@henry-bethelsen.dk. Vi glæder os til at hører fra dig.