ecoparkefter1_1111_1.jpg

Bygherrerådgivning i Aarhus

Bygherrerådgivning i Aarhus

Når du skal i gang med et byggeprojekt, er det vigtigt, at du har den rette rådgivning med på sidelinjen. Med bygherrerådgivning er du sikker på, at dit byggeprojekt bliver udført på sikker og korrekt vis og samtidig kan leve op til en række lovkrav. 

Henry Berthelsen i Aarhus er et rådgivende ingeniørfirma med stor erfaring inden for bygherrerådgivning. Som bygherre for et projekt er det vigtigt at have en rådgiver, der står til rådighed gennem hele bygningsprojektet.

Et byggeprojekt består af mange forskellige faser, som hver især kræver stor opmærksomhed. Derfor er det vigtigt at have samarbejdspartnere, der er til at stole på, og som er kreative og resultatorienteret. Med os på sidelinjen kan du være sikker på, at vi altid har vores fulde opmærksomhed på alle faser. 

Bygherrerådgivning er yderst relevant i forbindelse med planlægning af byggeprocessen for et byggeprojekt. Tidsplanen er altafgørende og det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis den bliver overskredet. 

Hos Henry Berthelsen i Aarhus er du garanteret rådgivning fra kompetente og faglærte ingeniører med mange år i branchen. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at overholde tidsplanen for byggeriet, så budgettet ikke bliver overskredet. Virksomhedens store erfaring i branchen gør, at du altid er sikret rådgivning af højeste kvalitet i forbindelse med udførelsen af et byggeprojekt.

Resultatorienterede løsninger

De gode resultater bliver skabt gennem gode og strukturerede arbejdsprocesser, hvor beslutningerne er gennemtænkt ned til mindste detalje. Desuden er der altid gensidig tillid mellem bygherre og bygherrerådgiver. Vores kompetencer betyder, at vi kan yde den rette sparring, så bygherrens tanker og idéer bliver omsat til kvalitetsløsninger.

Indledningen på et byggeprojekt er altafgørende for, om projektet bliver en succes. Hvis den rette strategi er i fokus fra starten, har byggeprojektet de bedste muligheder for at komme godt fra start. Forhastede løsninger øger risikoen for, at projektets tidsplan nemt skrider, og der derfor skal arbejdes hurtigere. Tidspres øger ikke kun risikoen for økonomiske konsekvenser, hvis planen bliver overskredet. Kvaliteten af det udførte arbejde er også i fare, da pressede arbejdsopgaver typisk ikke bliver udført med den ønskede kvalitet. Derfor fokuserer vi altid på realistiske tidsplaner og gennemarbejdede projekter.

En garvet rotte i faget

Vi har været rådgiver i forbindelse med mange projekter i hele landet og har erfaring med byggeprojekter af alle størrelser både for private og for det offentlige. Vi tilbyder langsigtede samarbejdsaftaler, hvor vi tager os af alt fra strategiplanlægning og rådgivning til kvalitetskontrol og koordinering af projektet.

Når du samarbejder med os, er du sikret en bygherrerådgiver, som er til rådighed gennem hele byggeprojektet og alle processer i arbejdet. Vi står klar til at hjælpe dig i forbindelse med et kommende byggeprojekt. Kontakt os på tlf. 86 14 09 55 eller sende os en mail på info@henry-bethelsen.dk.