Brandrådgiver – brug en certificeret brandrådgiver

Er du på udkig efter en certificeret brandrådgiver? Hos Henry Berthelsen A/S har vi stor erfaring med de nye regler i bygningsreglementet i forhold til brandrådgivning og brandsikring inden for nybyggeri, ombygning og renovering. Vi rådgiver både offentlige og private bygherrer inden for alle former for brandrådgivning og er certificeret i brandklasse 2 (BK2). Vi ligger i Viby J, men vi servicerer kunder i hele landet og specielt i  Aarhus, Djursland og Østjylland.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige aktører

Vi har certificerede brandrådgivere og yder rådgivning inden for hele det brandtekniske område. Vi har erfaring med alt fra plejehjem, skoler og daginstitutioner til boligbyggeri samt erhvervs- og industribyggeri.

​Vores brandrådgivere arbejder tæt sammen med de øvrige aktører på projekterne. Dermed kan vi nemt og fleksibelt imødekomme ønsker og krav fra bygherrer, arkitekter og entreprenører samt leverandører og myndigheder på bedste vis.

Udover byggerådgivning er brandrådgivning vores spidskompetence. Derfor kan vi råde og vejlede hele vejen fra projekteringsfasen til udførelsesfasen. Vi sikrer samtidig en god dialog og kommunikation gennem hele processen.

En certificeret brandrådgiver fra os sørger med andre ord for at klæde dig godt på ved at informere om alle krav, love og regler inden projekteringsfasen starter. Samtidig kan vi svare på alle spørgsmål, der starter med hvad, hvornår og hvordan.

Kontakt en certificeret brandrådgiver for at få rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os for at få professionel brandrådgivning til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vi lytter naturligvis til dine forventninger, intentioner og visioner og laver en granskning af projektet i forhold til brandforholdene. Det er i det hele taget vigtigt for os at afstemme forventninger, inden du skal forholde dig til alle de vigtige beslutninger.

Ring til os på telefon 8614 0955 for at få mere information om, hvordan du kan få hjælp af en certificeret brandrådgiver. Du kan også skrive til e-mail brand@henry-berthelsen.dk.