Bærende konstruktioner

​Er du på udkig efter at få udarbejdet statiske beregninger? Hos Henry Berthelsen A/S har vi stor erfaring med projektering og rådgivning inden for bygningers bærende konstruktioner bådeinden for nybyggeri, ombygning og renovering. Vi rådgiver både offentlige og private bygherrer inden for alle former for statiske beregninger. Vi ligger i Viby J, men vi servicerer kunder i hele landet og specielt i Aarhus, Djursland og Østjylland.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige aktører

​Vi har stor erfaring i at projektere efter BR18 og SBI273 og har et tæt samarbejde med flere eksterne certificerede statikere. Vi yder rådgivning inden for hele det konstruktions-fagligeområde. Vi har erfaring med alt fra plejehjem, skoler og daginstitutioner til boligbyggeri samt erhvervs- og industribyggeri. Vores konstruktionsingeniører arbejder tæt sammen med de øvrige aktører på projekterne. Dermed kan vi nemt og fleksibelt imødekomme ønsker og krav fra bygherrer, arkitekter og entreprenørersamt leverandører og myndigheder på bedste vis.

Bærende konstruktioner og statiske beregninger er vores primære arbejdsområde. Derfor kan vi råde og vejlede hele vejen fra projekteringsfasen til udførelsesfasen. Vi sikrer samtidigen god dialog og kommunikation gennem hele processen.

En erfaren statiker fra os sørger med andre ord for at klæde dig godt på ved at informere om konsekvenser og risici inden projekteringsfasen starter. Vi gennemgår et projekt i forhold til de bærende konstruktioner og arbejder konstruktivt og løsningsorienteret for at finde den bedste måde at binde bæreevne, stabilitet og arkitektur sammen i en højere enhed.

​Kontakt os for at få rådgivning på området

Du er velkommen til at kontakte os for at få professionel rådgivning til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vi lytter naturligvis til dine forventninger, intentioner og visioner og laveren granskning af projektet i forhold til de bærende konstruktioner. Det er i det hele taget vigtigt for os at afstemme forventninger, inden du skal forholde dig til alle de vigtige beslutninger.

Ring til os på telefon 8614 0955 for at få mere information om, hvordan du kan få hjælp af en certificeret brandrådgiver. Du kan også skrive til e-mail kontakt@henry-berthelsen.dk