Rådgivende bygningsingeniør til bygge- og renoveringsprojekter

Skal du bruge en bygningsingeniør til et bygge- eller renoveringsprojekt? Hos Henry Berthelsen A/S er vi rådgivende bygningsingeniører, og vi udfører byggerådgivning til både offentlige og private bygherrer. Vores firma har over 60 års erfaring inden for faget. 

I dag er vi et alsidigt og bredtfavnende familiefirma, som har tre generationer ved roret. Vi holder til i Viby J, hvorfra vi også servicerer kunder i blandt andet Djursland, Aarhus og Østjylland samt andre steder i landet.

Fleksibel og imødekommende medspiller i hele projektet

Som bygningsingeniører tilbyder vi rådgiverydelse i forbindelse med byggeri, ombygning og renovering med videre. Det kan være alt fra daginstitutioner, skoler og plejehjem til socialt boligbyggeri samt industri- og erhvervsbyggeri. 

Byggerådgivning er vores spidskompetence, og vi har stor erfaring med at arbejde tæt sammen med de øvrige aktører i bygge- og renoveringsprojekter. Vi har også erfaring med at være en fleksibel og imødekommende medspiller i forhold til løbende ønsker og krav fra bygherre, arkitekt og entreprenør samt myndigheder og leverandører. 

Vi er gerne med hele vejen fra projekteringsfasen til udførelsesfasen, hvor vi samtidig sikrer en god dialog og kommunikation.​

Hvad er en bygningsingeniør?

En bygningsingeniør er en ingeniør, som arbejder inden for byggeri og renovering. Opgaverne spænder vidt og kan være alt fra beregninger af bærende konstruktioner og VVS-installationer til organisering af byggepladsen. 

Den rådgivende bygningsingeniør er naturligvis opdateret inden for blandt andet bygningsreglementet, arbejdsmiljøloven og kommunens lovkrav med videre.

Kontakt os for et tilbud fra en rådgivende bygningsingeniør

Kontakt os gerne for at få professionel byggerådgivning, hvor vi blandt andet kan vejlede om projektering, byggeprocesser, valg af entreprenører og selve udførelse af byggeprojektet. Vi starter altid med en forventningsafstemning, så vi kan varetage dine interesser bedst muligt.

Ring gerne til os på telefon 8614 0955 for at aftale nærmere med en rådgivende bygningsingeniør, eller du kan skrive til os på e-mail info@henry-berthelsen.dk.​