Bygherrerådgivning til offentlige og private bygherrer

​Har du brug for professionel bygherrerådgivning? Hos Henry Berthelsen A/S rådgiver vi både offentlige og private bygherrer. Vi har over 60 års erfaring, og i dag er vi et alsidigt og bredtfavnende familiefirma med tre generationer ved roret.

Vi ligger i Viby J ved Aarhus, men vi servicerer også kunder i blandt andet Djursland og Østjylland samt mange andre steder.

Rådgivning om arbejdsgangen og valg af materialer

Betegnelsen af en bygherre kan fortolkes på to forskellige måder: Det kan være en juridisk person, som bestiller og betaler for byggeriet. Eller det kan være en, der træffer aftalen med en entreprenør om at udføre et bestemt stykke arbejde inden for blandt andet byggeri og anlæg.

Bygherren har en meget aktiv rolle i byggeprocessen og skal tage stilling til for eksempel økonomien og sikkerheden på arbejdspladsen. Bygherren kan have brug for bygherrerådgivning i forbindelse med blandt andet valg af materialer, vinduer og døre samt med arbejdsgangen generelt.

Hvad er bygherrerådgivning?

Bygherrerådgivning handler om at give byggerådgivning til bygherren. Vi har byggerådgivning som spidskompetence.

Det betyder, at vi er opdateret inden for blandt andet bygningsreglementet, kommunens lovkrav og arbejdsmiljøloven.

Dermed kan vi hjælpe dig med at forstå arbejdsprocessen og sørge for, at du får en aktiv rolle i byggeprocessen. Samtidig kan vi sikre, at du opnår de bedste resultater.

Vi vejleder dig gerne hele vejen fra projekteringsfasen til udførelsesfasen, ligesom vi gerne sikrer en god dialog og kommunikation gennem hele processen. Vi klæder dig som bygherre godt på og informerer dig om alle krav, inden projekteringsfasen starter.

Derudover giver vi dig svar på alle spørgsmål, der starter med hvad, hvornår og hvordan.

Vi varetager dine interesser gennem hele processen

Kontakt os for at få professionel byggerådgivning og få svar på dine spørgsmål om projektering, byggeprocesser, valg af entreprenører og udførelse af byggeprojektet.

Vores bygherrerådgivere lytter først og fremmest til dine forventninger, intentioner og visioner til byggeprojektet. Det er vigtigt, at vi afstemmer forventninger med dig, idet der skal tages nogle vigtige beslutninger i de indledende faser. Dine interesser vil herefter blive varetaget gennem hele processen.

Kontakt os og indhent et tilbud på bygherrerådgivning

Vi har allerede udført mange projekter, og vi er også klar til at hjælpe med dit projekt. Ring til os på telefon 8614 0955 for at tale med en bygherrerådgiver og for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også skrive til e-mail kontakt@henry-berthelsen.dk.

Kontakt os​