Generationsskifte hos Henry Berthelsen A/S 

Fredag den 2. september 2022 var en stor fejringsdag hos Henry Berthelsen A/S.

Denne dag fejrede vi nemlig endnu et generationsskifte, da Finn Berthelsen gav stafetten videre til sin søn Jacob Berthelsen og den mangeårige medarbejder Therese Kelstrup.

Generationsskiftet, som er fra 2. til 3. generation, sætter endnu engang fokus på, at Henry Berthelsen A/S er et familiefirma.

Det hele startede tilbage i 1964, da Henry Berthelsen grundlagde firmaet på sin private adresse på Capellavej i Viby J. Efter et par år blev firmaet i 1971 omdannet til et aktieselskab, hvor Henrys tre sønner - Steen, Finn og Jens - blev en del af ejerkredsen.

Herefter voksede firmaet sig større, og i 1980 blev de nuværende lokaler på Viby Torv taget i brug. Efter 30 år valgte Henry at videregive rollen som daglig leder til sønnen Finn Berthelsen. I 2018 blev Jacob Berthelsen og Therese Kelstrup en del af ejerkredsen, hvorefter de pr. 14. september 2021 overtog ledelsen, mens Finn fastholder sin plads i bestyrelsen.

Her i 2022 faldt det sidste på plads, og Jacob sidder nu som administrerende direktør.

Generationsskiftet blev fejret i godt og hyggeligt selskab med både familie, medarbejdere, venner af huset samt firmaets kunder og samarbejdspartnere.

Finn, Jacob og Therese vil gerne sige tak for opmærksomheden i forbindelse med skiftet.