Generationsskifte hos Henry Berthelsen A/S

​Fredag den 2. september 2022 var en stor fejringsdag hos Henry Berthelsen A/S. 

 Denne dag blev generationsskiftet til 3. generation fejret, hvor Finn Berthelsen gav stafetten videre til sønnen Jacob Berthelsen og den mangeårige medarbejder Therese Kelstrup. Finn vil dog stadig være at finde på kontoret, så firmaet stadig kan nyde godt af hans og Steens vidtspredte erfaring. 

 Firmaet blev grundlagt tilbage i 1964 af Henry Berthelsen, der var daglig leder i 30 år. I 1971 blev firmaet omdannet til et aktieselskab hvor Henrys sønner, Steen, Finn og Jens, kom med i ejerkredsen, og i 1994 blev Finn Berthelsen daglig leder. 

 I 2018 blev Jacob Berthelsen og Therese Kelstrup en del af ejerkredsen. Jacob og Therese overtog ledelsen pr. 14. september 2021 mens Finn og Steen er forblevet i bestyrelsen, og her i 2022 faldt det sidste på plads og Jacob sidder nu som administrerende direktør. 

 Firmaet startede i sin tid i privaten hos Henry på Capellavej, siden er firmaet kun vokset og i 1980 blev de nuværende lokaler på Viby torv taget i brug. 

 Generationsskiftet blev fejret i godt og hyggeligt selskab med familie, medarbejdere, venner af huset, firmaets kunder og samarbejdspartnere. Et samarbejde som vi ser frem til at fortsætte hos Henry Berthelsen A/S. 

 Finn, Jacob og Therese vil gerne sige tak for opmærksomheden i forbindelse med skiftet.