Nye medarbejdere

Vi har masser at lave ved Henry Berthelsen A/S, hvorfor vi nu også kan præsentere fire nye medarbejdere, som alle indtræder i vores konstruktionsafdeling. ​

Victor Wittrup - som mangler på billedet - er færdiguddannet diplomingeniør, og har i forbindelse med uddannelse arbejdet både som praktikant og studiemedhjælper hos Svend Poulsen A/S. Victor har allerede vist stor nysgerrighed for arbejdet på kontoret, og bidrager socialt med god energi.

Victor er at finde på kontoret fra den 1. oktober 2021.

Shalaw Anderakht er færdiguddannet civilingeniør fra 2020, og har inden ansættelse ved Henry Berthelsen A/S arbejdet som konstruktionsingeniør hos MOE i Aalborg. Vi glæder os til at nyde godt af Shalaws erfaring og forståelse for statik.

Shalaw er ansat fra den 1. november 2021.

Emma Rømer startede som praktikant ved Henry Berthelsen A/S i forbindelse med sin uddannelse som diplomingeniør inden for bærende konstruktioner. Herefter har hun været på kontoret som studiemedarbejder - og vi kan nu glædeligt fortælle, at hun fortsætter på fuldtid.

Emma er ansat med start den 1. februar 2022.

Traditionen tro skal vi også byde velkommen til vores nyeste ingeniørpraktikant, Andreas Kjeldsen. Andreas starter sit praktikforløb på 20 uger ved os, og vil i den forbindelse indgå i vores dagligdag med statiske beregninger, udarbejdelse af konstruktionstegninger og byggepladsbesøg.

Vi byder alle fire velkommen på holdet.