Nye medarbejdere​

Vi har travlt på tegnestuen hos Henry Berthelsen A/S, så travlt at vi slet ikke har fået præsenteret vores nyeste medarbejdere i teamet, men nu er vi er glade for at kunne præsentere dem begge to.

Emil Thomsen, som læser til konstruktionsingeniør i Aarhus, er det nyste skud på stammen af ingeniørpraktikanter i Henry Berthelsens historie.

Emil er allerede vist en masse gå-på-mod og er i fuld gang med både konstruktionsberegninger og udarbejdelse af tilhørende dokumentationer på flere forskellige projekter.

Udover Emil har Henry Berthelsen A/S udvidet administrationsafdelingen, vi er nemlig så heldige at Nermana Custovic er startet på fuldtid og kan bidrage med en stor erfaring både indenfor byggeri og administration.

Nermana er uddannet teknisk designer og byggekoordinator. Hun har arbejdet både med AutoCad, IKT-styring i form af digital aflevering, byggeplads og styring af entreprise samt det administrative såsom diverse indkøb, fakturering, ferieordning osv.

Arbejdsgiverne på hendes CV lyder bl.a. på: Kjaer & Richter, DNU, Aarhus BSS, projektassistent hos KPC samt administrativ assistent hos Globe Malerfirma.

Hos Henry Berthelsen A/S kommer Nermana primært til at arbejde med det administrative med flere forskellige arbejdsopgaver. Hun vil bl.a. indgå i planlægningsarbejdet, håndtering af frokostordning samt diverse medarbejderadministrationsopgaver.

Emil startede hos Henry Berthelsen A/S den 12. august og Nermana startede dagen efter den 13. august.

Vi byder begge to velkommen på holdet

Foruden ansættelse af Emil og Nermana kan vi også meddele at vores tidligere ingeniørpraktikant, Tolin Mustafa, forbliver på kontoret som studentermedhjælper.