Nye medarbejdere 

Efter en våd og blæsende sommerferie er vi igen i gang på kontoret. Det betyder som regel også nye praktikanter hos Henry Berthelsen A/S - og denne sommer er ingen undtagelse.

Vi er glade for, at vi for første gang kan præsentere ikke kun én, men hele to nye praktikanter.

Mads Jepsen, som læser til konstruktionsingeniør på 5. semester på Aarhus Universitet, er firmaets nyeste ingeniørpraktikant. Mads har allerede fra første dag vist gå-på-mod, og vi glæder os til at bidrage til hans udvikling i hans praktikforløb.

Anne Katrine Mols, som læser til bygningskonstruktør i Aarhus, er firmaets første konstruktørpraktikant. Anne Katrine er allerede i fuld gang med flere projekter, og viser stor nysgerrighed for både det at udarbejde konstruktionstegninger, men også at arbejde med brandstrategier og myndighedsbehandling.

Både Mads og Anne Katrine startede den 7. august 2023, og vil indgå i dagligdagen på kontoret de næste 20 uger.

Vi byder begge praktikanter velkommen på holdet.

Foruden ansættelsen af vores to nye praktikanter har Henry Berthelsen A/S også ansat et velkendt ansigt. Andreas Kjeldsen, tidligere praktikant og efterfølgende studiemedarbejder, er blevet færdiguddannet som konstruktionsingeniør. Derfor skal der også lyde et velkommen til Andreas, som blev fastansat hos os den 1. august 2023.