Nye medarbejdere​

Kalenderen siger februar, og det betyder to nye praktikanter hos Henry Berthelsen A/S, som de næste 20 uger skal indgå i dagligdagen på kontoret.

Tolin Mustafa, som oprindeligt er fra Syrien og kom til Danmark i 2017,  er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne sig til diplomingeniør på Aarhus Universitet. Tolin er firmaets nye ingeniørpraktikant, og vil træde ind i konstruktionsafdelingen, hvor hun allerede er i fuld gang med statiske beregninger og udarbejdelse af den tilhørende dokumentation. 


Tamara Bom, som til dagligt læser til  bygningskonstruktør i Aarhus,  er forårets konstruktørpraktikant. Tamara har tidligere fuldført 3,5 år af civilingeniøruddannelsen  i Nordmakedonien inden hun flyttede til Danmark, hvortil hun medbringer en stor viden om konstruktioner og konstruktionsprincipper.  Tamara har fra første dag udvist stor nysgerrighed indenfor konstruktørfaget.

Tolin og Tamara startede begge den 6. februar 2024, og vi glæder os til at bidrage til deres udvikling i praktikperioden.

Vi skal her i februar også byde velkommen til Mike Neupart, som efter at have været både praktikant og studentermedhjælper her hos Henry Berthelsen A/S starter som fuldtidsansat. Mike færdiggjorde sin uddannelse som diplomingeniør inden for bærende konstruktioner i januar 2024, og vil være at finde i konstruktionsafdelingen fra den 5. februar 2024. 

Vi byder alle tre varmt velkommen.