Skovdalen Atletikstadion i Aalborg

I anledning af værtskabet for to gange DM i atletik i henholdsvis 2022 og 2023 ønskede Aalborg Atletik & Motion i samarbejde med Aalborg Kommune, at optimere en række af deres idrætsfaciliteter. 

En af disse optimeringer omfattede en udskiftning af de gamle tilskuertrapper på Skovdalen Atletikstadion med en ny tilskuertribune med plads til cirka 400 siddende tilskuere under eksisterende overdækning. 

Henry Berthelsen A/S har i den forbindelse fungeret som totalrådgiver og har i samarbejde med hovedentreprenøren Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S opført den nye tilskuertribune. 

Tribunen er opbygget af fire rækker præfabrikerede standard U-betonelementer med speciallåg, beton- og flisebelægning samt tre betontrapper fra Oranje Beton A/S i Holstebro.

Tribunen står nu færdig og er klar til ibrugtagning den 24. - 26. juni, hvor Danmarks bedste atleter indtager Skovdalen Atletikstation. 

​Vi glæder os til at se vores arbejde som en del af rammerne for DM-ugen og ønsker alle deltagende atleter held og lykke.